2019-2020 Güz Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

2019-2020 eğitim-öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 15 Ekim 2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda tüm öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Toplantı, Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Yunus BİÇEN ‘in açış konuşmasıyla başladı.

Konuşmasına 2019-2020 eğitim-öğretim yılında programlarımıza yeni kayıtlanan öğrenci sayılarımızı tek tek açıklayarak başlayan Doç.Dr.Yunus BİÇEN, toplamda 1439 öğrenci mevcudumuzla eğitimlerimizi başarıyla sürdürdüğümüzü söyledi.

Ders saatlerinin süresinin 45 dk olarak ayarlanması ile ilgili öğretim elemanlarından gelen olumlu/olumsuz tepkilerini değerlendirdi.

Öğrencilerimizin ders kayıtları ve danışman onaylarının eksiksiz tamamlanması, ayrıca danışmanlık toplantılarının yapılması ile ilgili öğretim elemanlarına hatırlatmalarda bulunan Doç.Dr.Yunus BİÇEN, Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde yer alan kurul ve komisyonların etkin bir şekilde çalışması ve bunlarla ilgili gerekli toplantıların yapılıp tutanak altına alınması yönünde tavsiyelerde bulundu.

BİÇEN, Her eğitim-öğretim yılı başında öğrencilerimize uygulanan oryantasyon eğitimlerine devam edilmesinin yeni öğrencilerin okula her yönden adapte olmaları anlamında iyi bir uygulama olduğunu belirtti.

2019 yılı kurum içi değerlendirme ekiplerinin 4-5 Aralık 2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzu  ziyaret edecekleri, değerlendirme ekiplerinden gelenlerin öğretim elemanları ile görüşmek isteyebilecekleri için bu ziyarette bölüm başkanlarının ve öğretim elemanlarının okulda hazır bulunmaları gerektiğini belirten Doç.Dr.Yunus BİÇEN, 2019-2020 güz döneminde her bölümün kendi içinde en az 2 etkinlik gerçekleştirmesi için de hatırlatmada bulundu.

Müdür Doç.Dr.Yunus BİÇEN son olarak; Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu “Düzce Üniversitesi Tasarruf Tedbirleri” kararı gereği tüm akademik ve idari personelin malzeme kullanımlarında daha özenli ve dikkatli olmaları yönünde telkinde bulunarak konuşmasını tamamladı.