Temiz Üniversite Temiz Düzce Etkinliğine Sosyal Bilimler Ve Düzce Meslek Yüksekokulundan Tam Destek

03 Mar

“Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği ile çevre temizliği konusunda da sosyal farkındalık oluşturan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Düzce Meslek Yüksekokulu Düzce yerleşkemizin bahçesinde temizlik etkinliğini gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen ve her ayın son Cuma günü gerçekleştirilen “Temiz Üniversite-Temiz Düzce” etkinliği, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan  Öğr.Gör. Murat ÜSTÜNEL, ve öğrencilerimizin katılımı, Düzce Meslek Yüksekokulundan ise  Öğr.Gör.Mustafa KETREZ ve öğrencilerinin katılımı ve temizlik personellerinin de katılımıyla okul bahçesinde  gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Kampüsünde temizlik faaliyeti gerçekleştirerek örnek bir toplumsal uygulamaya imza atan öğrencilerimiz ve personelimiz, etkinlik kapsamında kampüs içerisini itinalı çalışma sonucunda daha temiz bir görünüme kavuşturdu.

Dünya genelindeki “Yeşil Üniversiteler” sıralamasına adını yazdırmayı başaran Üniversitemiz,  sürdürülebilir bir yaşam için toplumsal duyarlılık örneği sergileyerek, kamuoyunun takdirini kazanmayı sürdürüyor.